BLUR YOUR LIFE | CAFE
Duurzame cadeau's heerlijke koffie en horeca met karakter in amersfoort centrum
amersfoort, flex-plek, flex plek, horeca, duurzaam, winkel, shop, pindakaas,
15494
page-template-default,page,page-id-15494,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CAFE

IM0_4176

OVER ONS CAFE

Hoe je ons het beste kunt omschrijven?! We weten het eigenlijk zelf ook niet zo goed. We zijn niet in een hokje te plaatsten en dat vinden we stiekem best wel fijn.
Wat we vooral doen? Met kleine dingen de wereld een beetje mooier maken. Of dat nu is met een hele lekker kop koffie, groot stuk taart, lekker soepje of een fijn gesprek?! Het gelukkigst worden wij als je met een blij gevoel weer naar buiten stapt.

We hopen dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Of je nu komt met je kids (we hebben een verschoon plek, en héél veel speelgoed! Just saying!!) Met je date ( we beloven jullie met rust te laten – echt!)  of met een groep vriendinnen, we zullen zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt.

Bij Blur drink je je kop koffie voordat je naar je werk gaat, lees je de krant in de pauze of je slaat je laptop open en gaat aan het werk. Het mag en kan allemaal.

Leuk als je een keer langskomt!

MENU

We halen onze producten zoveel mogelijk bij kleine ondernemers uit de buurt. Zo komt ons brood van ons bakkertje op de hoek en wordt onze koffie gebrand hier iets verderop – we kunnen het bijna ruiken. Mooie en lekkere dingen met een goed verhaal, dat is waar we blij van worden. De kaart veranderen we maandelijks omdat we zoveel mogelijk producten van het seizoen willen gebruiken. We proberen zoveel mogelijk met iedereen rekening te houden. Zo bakken we alle taarten zelf en hebben we altijd suikervrije, veganistische en glutenvrije opties. Hetzelfde geldt voor onze broodjes, sapjes en eetavonden. Staat het niet op de kaart of mis je iets. Laat het ons weten, wie weet kunnen we het wel voor je maken.

BESTELLEN

Of het nu een broodje of een kop koffie voor onderweg is. Een complete lunch met alles erop en eraan voor jou en je collega’s op je werk? Kan allemaal. Als je fijn vind dat het voor je klaar staat kan je het beste even bellen naar 033-4400203. Voor meer informatie of vragen mail naar hello@bluryourlife.com

GROEPEN

Wil je met een groepje (meer als 4 personen) bij Blur komen ontbijten, lunchen of taart eten? Laat het ons dan even weten. Gaan wij kijken of we een mooi plekje voor jullie hebben. Liever vooraf een afgesproken menu of heb je een ander idee? We horen het graag: hello@bluryourlife.com

AFHUREN

Kan je geen genoeg van ons krijgen?! Snappen we 😉
Heb je een keer iets leuks waar je een locatie voor zoekt? Een feestje, borrel, bijeenkomst, lezing, fotoshoot… you name it! Het kan allemaal.
Blur is elke dag na 17.30 af te huren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar hello@bluryourlife.com

KOM LANGS

Reservering is bij ons niet verplicht. Loop gezellig langs voor een plekje op ons ruime terras of binnen.