BLUR YOUR LIFE | OVER BLUR
Duurzame cadeau's heerlijke koffie en horeca met karakter in amersfoort centrum
amersfoort, flex-plek, flex plek, horeca, duurzaam, winkel, shop, pindakaas,
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

EVERYTHING HAS A STORY

Blur is een plek voor producten die goed doen; van niet-geitenwollensokken tot de pindakaas op je boterham en de streepjes op je shirt. Blur is de plek voor ‘life events’ en ‘milestones’ met heerlijke drankjes, wafels om je vingers bij af te likken én unieke cadeaus.

Met alles wat jij doet, koopt of eet maak je een keuze én creëer je herinneringen. Door jou te informeren over wat je koopt willen we je inspireren om dat bewust te doen. Dit maakt Blur een podium voor producten die goed doen. Wat we verstaan onder ‘goed’? Eigenlijk heel simpel. De merken en producten die wij selecteren leveren op één of andere manier een bijdrage aan een betere wereld. Van eerlijk geproduceerde kleding, gerecyclede onderzetters, vegan accessoires of kaas van de boer uit de buurt. Producten van ambitieuze ondernemers – groot of klein – die het verschil willen maken. We laten ons daarbij niet graag beperken door hokjes – er zijn immers handige keurmerken zat!

MOOIE MERKEN

BLUR selecteert voor jou de mooiste (duurzame) merken.

GOEDE KOFFIE

Laat je inspireren! Schuif aan tafel bij BLUR met een goede kop koffie.

LET’S HAVE FUN

Unieke cadeau’s met een mooi verhaal.

VERRASSEN

Wij doen dingen soms net even anders