BLUR YOUR LIFE | LEZING ‘WAAROM DIE HAAST?’
Duurzame cadeau's heerlijke koffie en horeca met karakter in amersfoort centrum
amersfoort, flex-plek, flex plek, horeca, duurzaam, winkel, shop, pindakaas,
15712
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15712,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LEZING ‘WAAROM DIE HAAST?’

Categorie
events

[Dit event is al geweest]

Het niet laten verstoren of opjagen van de innerlijke rust is een kunst in dit tijdperk van de social media. Tijdens deze ochtend leert Monique de Vroomen – schrijfster van het boek “Tijd en tijdsbeleving binnen supervisie” hoe je bewust wordt van de tijd – zelf bepalen hoe je deze in deelt en of je iets toelaat of niet. Op deze ochtend worden er handvatten aangeboden die toegepast kunnen worden in het drukke dagelijkse leven van nu.

Monique werkt landelijk als erkend supervisor en jeugd-coach vanuit het praktijk die zij in Amersfoort aan huis heeft – ook is zij als freelance gastdocent verbonden aan Hogeschool Utrecht. Tijdens een indrukwekkende reis door Peru werd Monique getroffen door de uitspraak “jullie hebben de klok, wij hebben de tijd”. Sindsdien draagt zij deze uitspraak bewust en onbewust met zich mee. Deze uitspraak staat symbool voor hoe Monique tijd beleefd en wilt beleven en deze manier van hoe om te gaan met tijd deelt ze graag.

De ochtend is van 09.30 – 10.30 uur. Deelname bedraagt € 10,- per persoon, aanmelden kan door een mail te sturen naar hello@bluryourlife.com t.a.v. Maaike Oosting.