BLUR YOUR LIFE | 27 MEI | BLUR GOES VINTAGE
Duurzame cadeau's heerlijke koffie en horeca met karakter in amersfoort centrum
amersfoort, flex-plek, flex plek, horeca, duurzaam, winkel, shop, pindakaas,
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

27 MEI | BLUR GOES VINTAGE

Blur goes vintage is gericht op moderne vintage: hiermee wordt kleding, schoenen, tassen en accessoires bedoeld die in goede staat zijn. Het gaat om gebruikte kwalitatieve items. De markt biedt een verantwoord alternatief op de snel wisselende collecties van grotere modeketens. Waar jij op uit bent gekeken, daar kan een ander juist heel blij van worden!

Wellicht heb je ook andere spullen die je graag wilt verkopen, dat kan. Op de markt wordt het 20/80- procent principe gehanteerd. 80% van wat jij aanbiedt moet onder moderne vintage vallen: de overige 20% kan van alles zijn.

 

Hoe ziet een kraam eruit?
De kramen zijn 2 bij 1 meter en zien eruit als de marktkramen op een reguliere markt. Elke kraam heeft een zeil als afdakje. De kramen worden zonder achterzeil geleverd. Bij de kramen zijn geen stroompunten aanwezig.

 

Wat kost een kraam?
In een kraam investeer je 35 euro. Dit is inclusief BTW. Tip: huur een kraam samen met vrienden. Wel zo gezellig en nog voordeliger ook!

 

Hoe huur ik een kraam?
Dat kan heel gemakkelijk door even binnen te lopen bij Blur. Of stuur een mail naar hello@bluryourlife.com, je ontvangt dan een standhouderskaart. Dit is de toegang tot de markt en de bevestiging dat de boeking definitief is.

Heb je vragen en / of opmerkingen in de aanloop naar Blur goes vintage? Neem contact met ons op via Facebook of door een mail te sturen naar hello@bluryourlife.com.

 

Kan ik een boeking annuleren?
Helaas is dat niet mogelijk. Wel kan je de kraam aan iemand anders verhuren. Het is van belang dat je dit ons laat weten zodat we dit administratief in orde kunnen maken.

 

PRAKTISCH

Parkeren

Parkeren is in de binnenstad niet gratis. Je kan betaald terecht in parkeergarage Koestraat, Grote Haag 2. Hier betaal je €1,50 per 48 minuten. Gratis parkeren kan op de Liendertseweg. Navigeer naar nummer 8, je komt dan uit op het juiste gedeelte van de Liendertseweg. Let op: het eerste gedeelte (van Assenraadstraat) is voor vergunninghouders. Vanaf de Liendertseweg is het ongeveer 10 minuten lopen naar de markt.

Opbouwen

Je kan je kraam inrichten vanaf  9:30 uur. Voel je vervolgens vrij om je eigen kraam te zoeken met jouw nummer (die krijg je in je bevestigingsbericht). Je hoeft je niet speciaal te melden. Richt de kraam rustig in maar zorg wel dat je kraam om 10.00 uur echt helemaal klaar is zodat we relaxt kunnen beginnen.

Belangrijk om te weten is dat je met je auto wellicht niet bij je kraam kunt komen. Het is niet een heel brede straat. Heb je een steekwagentje of karretje? Neem die mee, dat scheelt je sjouwen:)

Afbreken

De markt is om 17.00 uur afgelopen. Tot 18.00 uur heb je de tijd om je kraam af te breken. Na 17.00 uur kan je uiteraard weer met je auto in de buurt van de markt komen om in te laden. Doe dit wel echt na 17.00 uur als de bezoekers weg zijn.

Handig om te weten..

Handig om zeilen mee te nemen die je achter je kraam kan spannen. Zo blijf je droog als het gaat regenen; Je mag zelf drank, snoep, broodjes e.d. meenemen (uitsluitend voor eigen gebruik en niet voor verkoop) maar je kan natuurlijk ook terecht bij de ondernemers op het Mooierplein; Bij o.a. Brood&Zoets en Blur kun je ook gebruik maken van de toiletten; Wil je niet heel de dag staan? Neem dan een (klap)stoel mee. Pimp je kraam met versierselen en denk aan plakband, stiften, papier, prijskaartjes en last but not least; wisselgeld!

Datum
Categorie
events