Charm- collection | Let's bloom!

 

 

Eén van onze dromen werd werkelijkheid met deze charm- collectie. Elk van deze bloemen staat voor een maand en heeft symboliek. Ideaal dus om cadeau te geven omdat jij of de ontvanger iets heeft met die desbetreffende maand. Of omdat de omschrijving helemaal spot-on is. Klik op de bloem om te lezen wat die omschrijving is of om te bestellen. Meer weten over hoe deze collectie tot stand is gekomen? Dat lees je onderaan deze pagina. 

 

 

Hoe het begon...

Na een koffie-date waarin onze ideeën samenkwamen moest het gebeuren, een eigen collectie! Illustrator Nadia Klamer toverde de bloemen uit ons hoofd op papier, vervolgens maakte Helma de tekeningen als ware kunstenares tot realiteit in de kleinste waxbloemetjes. Een nauwkeurig en tijdrovend proces. Vervolgens werden van die bloemetjes een mal gemaakt en konden de eerste charms worden gegoten. Na het polijsten zijn ze daar eindelijk - de Charm- collection | Let's Bloom!

 

Lokaal

Deze prachtige collectie is tot stand gekomen samen met Helma van Helemaal Edelsmid. Lokaal is dus bij ons in de straat, lokaler kán niet. Wat natuurlijk te gek is - precies weten hoe een sieraad tot stand is gekomen en waar en hoe het gemaakt wordt. Alle stappen zijn volledig te traceren. Precies weten wat je geeft én krijgt.

 

De charms

De charms zijn te verkrijgen in het zilver, zilver met een laagje 18 karaats goud of in het 14 karaats goud. Elke charm wordt geleverd met een mooi kaartje waar precies op staat om welke bloem het gaat, welke maand gesymboliseerd wordt en waar de charm voor staat. Alleen het kaartje is al een mini- cadeautje! Ook vind je op de achterkant hoe je het beste met de charm om kan gaan zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt.

 

De charms zijn samen te bestellen met kettingen in sterling zilver, verguld met een laag 18 karaats goud of in 14 karaats goud. In drie maten, namelijk 42 cm, 45 cm of 50 cm. Ook leuk doe ze aan een hoop! Een feestje in je oor. Of hang de charm aan je huidige ketting of aan een armbandje! Ze zijn zo gemaakt dat je er meerdere als boeketje samen kan hangen.