EEN MOOIERE WERELD IS MISSCHIEN EEN HEEL GROOT DOEL, MAAR LATEN WE GEWOON ÉRGENS BEGINNEN…

 

“Bij alles wat we doen willen we de wereld graag een beetje mooier te maken. Met alle keuzes die we maken willen we iets toevoegen in plaats van afbreken aan de wereld. Op de enige manier hoe wij dat kunnen: op basis van gevoel. Niet ingewikkeld maar wel goed en oprecht.”

 

Het is ons gelukt iets te doen waar we heel gelukkig van worden. We hebben onze sokken omgekeerd, al ons geld bij elkaar geschraapt, ons netwerk aangeboord en we zijn Blur begonnen. Elke dag weer laten we alles achter bij de deur en gaan we een dag met goede muziek, eten, drinken en geweldige producten tegemoet. Wasmachines aan de man brengen? Dat kunnen we niet, mooie verhalen vertellen die inspireren en op een positieve manier laten zien dat het anders kan? Dat doen we graag. Welkom bij Blur! 

 

Brave

Als je ooit pinterest hebt gecheckt, dan weet je “Great things never came from comfortzones”. Maar je hebt een beetje moed nodig om daar uit te stappen.

 

Lines
Wij doen het graag nét even anders. Daarom kleuren we vaak net buiten de lijntjes. Waarom? Simpel, want dat is nou net “where all the magic happens”.

 

Unicorns
Geen konijn uit de hoed, confetti-kanon die je tegemoet komt maar wel andere – daar gaan we – unieke belevingen. En, unicorns zijn cool.
 
Real(ly) transparant
Precies weten wat je koopt. Van het notitie-boekje waar je je to-do’s in noteert, het armbandje om je pols tot de kaarsen die je aansteekt.